Ortalama Puan
4,9
53 Yorum
%96
%2
%2
%0
%0
Yorumlar (53)
Ahmet DALAR (03.10.2020)
Hızlı gönderi için teşekkürler Kalite asla tesadüf değildir
Mert Keleş (26.09.2020)
Şehir dşından nişanlım için mor orkide siparişi verdim, ancak orkide pembe tonlarına biraz daha yakındı, bir yıldızı ordan kırdım ama her aşamada bilgi vermeleri ve her konuda yardımcı olmaları beni memnun etti.
Nermin Şenol (07.09.2020)
İstanbul'dan bilinen sepetten istediğim çiçek gönderilmiyordu. Rastlantıyla 1977 yılından bugüne hizmet verdiklerini okudum. Şansımı denedim ve gecenin yarımında sipariş verdikten sonra telefonuma mesaj geldi. Adresi yanlış yazmışım, fazla ödeme yapmışım. Hesabıma iade ettiler. Güzel bir paket, sağlıklı güzel çiçekler...Teslimattan önce ve sonra fotoğraflarını gönderdiler. Kütahya'da güvenebileceğim, güzel çiçekleri olan LaleÇiçek müşterisiyim. Kütahya dışından siparişler için doğru adres.
Nevzat YAVUZ (02.09.2020)
Sipariş verdiğim çiçek tam istediğim gibi hazırlanmıştı ve teslimat zamanındaydı. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Nermin KALEM (07.08.2020)
Anneme buket hazırlatıp göndermiştim. Harika işçilikleri var. Sistemleri çok profesyonelce. Siparişinizin her aşaması için size bilgi veriliyor.
Affan ASLAN (02.08.2020)
Gönderdiğim bukete ek ürün de eklemiştim. Gönderimi yoğunluk nedeniyle unutulmuş. Alparslan Bey'e durumu ilettiğimde küçük bir sürpriz de onlar ekleyip telafi ettiler. Buket çok güzel hazırlanmıştı. İletişimleri çok iyi ve çözüm odaklılar. Teşekkür ediyorum.
Muharrem Hacıoğlu (21.07.2020)
Müşteri ile iletişimleri çok iyi, fiyatlar uygun, işçilikleri güzel. Daha ne olsun. Kesinlikle tavsiye ederim.
Kerem MERCAN (05.07.2020)
Gönderdikleri çiçek tek kelimeyle harikaydı ve sürekli verdikleri hizmetin takipçisi oluyorlar. Çiçek teslim edildikten sonra mağaza yorumu istediler. Bu da işlerine önem verdiklerini gösteriyor. İşletmenin vizyonu Kütahya standartlarının çok üzerinde.
Perihan Kardelen (02.07.2020)
Arkadaşımın üniversitedeki yeni görevi için orkide gönderdim. Gerek çiçeğin güzelliği ve paketlemesi olsun gerek benimle iletişimleri olsun dört dörtlük bir çiçekçi kesinlikle tavsiye ediyorum.
Mesut EKİCİ (29.06.2020)
Batman'da görev yaptığım için Kütahya'ya çiçek siparişi vermek istedim bu site karşıma çıktı. Beğendiğim çiçeği seçerek eşime gönderdim. Gönderilen çiçek sitedekinden bile daha güzeldi. Sürekli benimle irtibat halinde oldular. Teşekkür ediyorum
Zeynep ARSLAN (22.06.2020)
Babalar günü için babamın sevdiği çiçeklerden oluşan bir buket hazırlattım. Mükemmel bir iş çıkarttılar. Yapılan buketin fotoğraflarını gönderdiler ve sürekli bilgilendirme mesajı attılar. Kütahya çiçek siparişlerinizi gönül rahatlığıyla verebilirsiniz.
Elif KILIÇ (12.06.2020)
Şehir dışında olduğum için arkadaşıma çiçek siparişini bu siteden verdim. İletişime geçip pasta konusunda da yardımcı olmalarını istedim. Her konuda yardımcı oldular teşekkürler
Faruk ÇETİN (10.06.2020)
Eşimin doğum günü için çiçek siparişi verdim. İlgi alaka süper! Çiçek siparişini verdiğim andan itibaren hazırlanıyor, teslimatta, teslim edildi şeklinde 3 kere mesaj geldi. Profesyonelce...